2Care4

Parallelimport

Du er kommet til skade og ligger på operationsbordet…en pose blod kan redde dit liv.
Tror du dine nærmeste insisterer på at læse indlægssedlen? Næppe!
I medicinalindustrien fylder papir mere end i de fleste andre brancher. Der er skrappe regler for udførlig dokumentation, når det handler om lægemidler – med god grund naturligvis. Men om dokumentationen findes på papir eller er lagret digitalt hos leverandøren, gør ingen forskel for hverken kvaliteten af produktet eller forbrugeren. Til gengæld er forskellen for 2care4 – en af Skandinaviens førende parallelimportører af original medicin – enorm. Årligt er man med til at spare de danske forbrugere i omegnen af en halv milliard kroner via parallelimport.
Indkøb, ompakning, fremstilling af indlægssedler og distribution til apoteker er kernen i det daglige arbejde. Men den opfattende dokumentation som følger hver eneste æske med medicin, betyder man kan fylde kilometervis af reoler med ringbind bugnende af papirer – hvis det ikke var for samarbejdet med Navtilus.
Digitalisering af processer via innovative IT-værktøjer giver rum og overskud på både antallet af kvadratmeter og i dagligdagen. Uanset om du læser indlægssedlen eller ej….

2Care4s udfordringer

I medicinalindustrien fylder papir mere end i de fleste andre brancher. Indlægssedler, etiketter, vejledninger og udførlig dokumentation optager plads i dagligdagen – på flere måder. Reoler med adskillige ringbind i A4 format står fra gulv til loft i domicilet i Esbjerg. Processen med at digitalisere samtlige dokumenter er i fuld gang, men Henrik Knudsen erkender, at papir i mange år stadig vil være en fast bestanddel af medicinalindustrien.

“Men internt skal vi lagre så meget dokumentation digitalt som overhovedet muligt. Automatisering af processer giver mindre papir og færre fejl. Det er en transformation, og Navtilus er med i kernen af projektet. De er linket mellem os som almindelige brugere og Microsoft Dynamics NAV. En af deres store styrker er evnen til at forklare IT, så alle forstår det. Den forståelse skaber handlekraft i hele vores organisation”.

Læs hele artiklen her