Udvidet Producentansvar

Velkommen til Navtilus’ samling af apps til de udvidet producentansvar! Med vores samling af apps inden for forskellige typer af udvidet producentansvar kan din virksomhed nemt indsamle, organisere og bearbejde nødvendige miljødata direkte i Business Central (Tidligere kendt som Navision). Vores løsninger hjælper dig med at holde styr på alle relevante oplysninger, hvilket gør det lettere at rapportere og sikre compliance. Sammen kan vi tage skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

Navtilus Udvidet Producentansvar

Der findes producentansvar på flere områder end bare emballage, herunder elektronik og tekstil (Kommer i 2025). Navtilus arbejder på at understøtte alle typer producentansvar for virksomheder, der bruger Microsoft Dynamics 365 Business Central, så I kan samle alle jeres data ét sted!

Vi følger nøje udviklingen inden for forskellige områder for at sikre, at vores apps altid er opdaterede og i stand til at håndtere opgaven. Vores løsninger hjælper virksomheder med at håndtere producentansvar for både emballage, elektronik og tekstiler.

Navtilus Udvidet Producentansvar Emballage

Udvidet Producentansvar Emballage giver din virksomhed mulighed for at holde styr på jeres emballageforbrug på en enkel og overskuelig måde. Med vores app kan I nemt registrere, budgettere og rapportere direkte fra Business Central.

Klik her for at læse mere…

Navtilus Udvidet Producentansvar Elektronik

Navtilus vil også fokusere på det udvidede producentansvar for elektronik og vil snart præsentere en løsning, der kan håndtere dette.

Navtilus Udvidet Producentansvar Tekstil

Som det ser ud nu, vil der i 2025 blive indført et udvidet producentansvar for tekstil. Navtilus har planer om at tage fat på dette område, så snart vi har mere information om de specifikke regler og krav.