Få en standard ERP-løsning til din virksomhed

Hjælp til økonomi, lager, logistik og meget mere

Sidder du i en mindre virksomhed, hvor I har brug for struktur gennem IT? Hos Navtilus hjælper vi jer med at implementere den klassiske Microsoft Dynamics 365 Business Central, så den passer til jeres behov.

Det er forholdsvis simpelt, nemt at implementere og sparer jer for mange ressourcer i fremtiden.

Søger du en IT-løsning, der dækker jeres behov?

Det er ofte set, at virksomheders behov for IT og automatisering stiger, i takt med at de vækster. Det er helt naturligt.

De fleste virksomheder, der står overfor en ændring eller tilføjelse af deres IT-løsning, vælger at få analyseret deres nuværende situation.

En grundig gennemgang af nuværende setup giver hurtigt svar på, hvor du kan spare tid og penge. Og det gør sig gældende, uanset hvilken branche du befinder dig i.

Cloudløsning, der justeres efter dit behov

For at tage næste skridt i virksomhedens rejse, må man nogle gange tilpasse sig et nyt system. Uanset om I har brug for et system til økonomi, lager, produktion eller salg, hjælper vi jer sikkert igennem implementeringen og omstillingen. Vores cloudløsning er ikke mere standard, end at den også er åben for justeringer.

Du vælger en løsning til en fast pris pr. måned pr. bruger, og vi står altid klar til at supportere dig med vores brede viden.

En af deres store styrker er evnen til at forklare IT, så alle forstår det

– 2CARE4

Hvilke IT-udfordringer oplever du?

Dine udfordringer kan spænde bredt. Fællesnævneren er, at du har brug for et digitalt system, der gør det nemmere for dig. Samtidig må det gerne være simpelt at komme i gang.

Og så gør det heller ikke noget, hvis du kan betale for din ERP-løsning, imens du tjener penge.

Du kan starte i det enkelte, og løbende få flere moduler tilkoblet, i takt med at overskud og behov stiger. Her rådgiver vi selvfølgelig også dig.

I et samarbejde med os er du ikke bundet af noget. Derfor kan du frit skifte system, hvis vores løsning og rådgivning ikke matcher dine forventninger. Men giv os gerne chancen – det kan jo være, at du bliver mere end tilfreds.

Basis Business Central: 440,50,- pr. måned pr. bruger

Basis Business Central + production: 630,00,- pr. måned pr. bruger

Navtilus implementerer og rådgiver i 365 Business Central

• Lager
• Indkøb
• Logistik
• Økonomi
• Transport
• Produktion
• Bogholderi
• Administration
• Salg og meget mere

Udpluk af vores gode kunder