SCRUM

Sådan arbejder vi med SCRUM som arbejdsmetode og planlægningsværktøj

Hos Navtilus er vi et hus af Business Central-udviklere, der også fungerer som konsulenter. Vi har fingeren på pulsen, når det kommer til rådgivning og udvikling.

Til at planlægge vores arbejde anvender vi SCRUM, der giver os overblik over alle kundeopgaver. Og selvom udtrykket SCRUM har sin oprindelse i rugby, er det slet ikke så skræmmende.

SCRUM er en effektiv planlægningsmetode, der sørger for, at vi når dine og vores egne mål. Gennem SCRUM skaber vi mest mulig værdi på kortest mulig tid.

Hvordan fungerer SCRUM i praksis?

SCRUM hjælper os med at holde fokus i en hverdag, der består af både planlagte opgaver og uplanlagt support.

For at sikre overblik starter hver anden mandag med et fælles planlægningsmøde, hvor alle planlagte opgaver gennemgås, prioriteres og tildeles for den kommende 14 dagsperiode. Dette kaldes et sprint.

Nu ved alle, hvad de skal have fokus på, og det sikrer, at opgaver ikke glemmes på trods af den daglige support.

På den måde skaber vi mest værdi for dig!

SCRUM er en agil arbejdsmetode

Hvis du vil blive klogere på, hvad vi gennemgår i vores 2 ugers SCRUM-sprint, så læs med her.

Med inspiration fra sporten rugby, hvor spillerne samles i en klynge for at planlægge deres næste angreb, rykker vores udviklere tæt sammen for at løse udfordringer.

Modsat længerevarende og rigide processer lægger SCRUM op til, at vores udviklere vender strategi, løser udfordringer og planlægger den næste sprint. Hurtigere og mere effektivt.

Vores kommende arbejdsproces har altid de overordnede mål for øje, men vejen dertil er præget af improvisation. Og det er både derfor, at vi blot planlægger korte sprints, men samtidig også er stærke i at eksekvere.

Brug SCRUM i jeres hverdag

Vi er så begejstret for vores SCRUM-principper, at vi har lavet vores interne processer til en løsning for vores kunder. Du kan selv prøve løsningen.

Navtilus Scrum Board fungerer som en add-on løsning, og i al sin simpelhed har vi taget det bedste fra vores arbejde og gjort det til en add-on service, der kan optimere arbejdsgangen i dit team.