Lær os bedre at kende

Sommetider er den lille snak med til at skabe tættere relationer mellem mennesker. Kommer du i din samtale med en Navtilus medarbejder til at tale om andet end din opgave, kunne det være om fiskeri, spanske vine, omgangstider på gokartbanen eller måske kan vi udveksle de sidste nye resultater i fodbold. Herunder giver vi dig muligheden for at kigge os lidt under huden, få indblik i vores private interesser og hvem ved, måske er der sammenfald og grobund for en lille snak.

Uanset, så klik ind bag facaden og lær Navtilus bedre at kende som mennesker.

Jeg elsker lækre sild og sommetider fanger jeg dem også selv

Det er meget beskrivende, at Torben sædvanligvis har nået både at løbe en tur, spise morgenmad og vaske bilen, før klokken har slået syv på en lørdag morgen. Både Torbens humør og energiniveau er altid højt, og det har hjulpet ham igennem talrige halve og hele maratonløb og sågar 24-timers løb. Klemmer skoen, løber han videre i strømpesokker motiveret af et stærkt konkurrencegen. Hvis nogen siger sportstosse, modsiger vi dem ikke! Heldigvis forstår Torben balancen mellem aktivitet og ro, derfor nyder han også at stå stille, f.eks. med sin fiskestang, eller se masser af fodbold i TV. Ellers nyder han jobbet som høvding med styr på tal og Excel.

TYSON
Kontorhund

Kontorhunden Tyson

På trods af dens stærke udseende er staffordshire bull terrier en hengiven hund og ikke en kamphund.

Den er blid, medgørlig, nem at passe og vil altid gerne lege.

I England har staffordshire bull terrier kælenavnet “nanny dog” på grund af dens ry som barnets legekammerat og vogter.

Der er nemlig tale om en hund med en helt ekstraordinær viljestyrke og intelligens.

Vores kontorhund Tyson byder gladelig vores gæster velkommen og er altid meget interesseret i en godbid.

Rikke Løfberg
Projektleder

9634 5977
rl@navtilus.dk

“Jeg kan sagtens slappe af med udsigt fra telt og sovepose”

Rikke har mange jern i ilden, og hun har som projektleder det forkromede overblik både over Navtilus’ og familiens gøremål. Hjemme har hun altid gang i 1.000 ting. Hun sylter, strikker, bager, går i haven eller sætter sit gamle hus i stand. Alt sammen gerne på én gang, når hun ikke er til gymnastik eller stemmer vokalen i det lokale kor. Som gammel spejder tvangsindlægger hun gerne familien til det mere primitive friluftsliv med telt i sommerferien. Overblikket bevares, og trådene samles hos Rikke.

Hanne Jonassen
Salgskonsulent & adm. medarb.

9634 6556
hj@navtilus.dk

“At bestige Kilimanjaro giver overskud, udsigt og ømme fødder”

Hanne er frankofil; hun elsker Frankrig og rejser ofte dertil, altså når hun ikke tager på tur til Afrika og bestiger Kilimanjaro. I det hele taget rejser Hanne meget ud i verden. Flere gange om året følger hun sin udlængsel og pakker kufferten. Hun er meget aktiv og er medlem af en strikke-, en biograf-, en mad-, yoga og pilates- og en løbeklub. Sidstnævnte går ud over hendes hund, Jambo, som hver dag bliver luftet i højt tempo. På trods af det imponerende energiforbrug, synes Hanne aldrig at miste pusten … Hun er Navtilus’ blæksprutte med mottoet: Alderen er som at bestige et bjerg, godt nok bliver man måske lidt mere forpustet, men udsigten bliver bedre og bedre.

Anne-Mette Bundgaard
Systemtest/kundesup.

9634 6560
amb@navtilus.dk

“Jeg pudser naturligvis selv væggen op først…”

Anne-Mette har hænderne skruet rigtigt på. Der er ikke den praktiske opgave, hun ikke selv kan udføre. Hun har selv designet og sat familiens landsted i stand, og hun svinger selv murskeen og malerpenslen, så enhver håndværker ville blive grøn af misundelse. Familien og kattene er faste omdrejningspunkter, og samværet med dem prioriteres højt. Hun elsker caféture med veninderne, spil og konkurrencer samt cykelture på sin racercykel eller mountainbike, som hun snakker om hver eneste dag. Vi kender Anne-Mette som ekstremt hjælpsom, og det er derfor ikke uden grund, at hun står for kundesupporten.

Christian Rytter Nielsen
Dynamics 365 Business Central udvikler

9634 6559
crn@navtilus.dk

Ur før bukser?

De fleste menneske har et ur… Christian har mange og dagens påklædning begynder gerne med at vælge et ur, så resten af outfittet kan afstemmes på farve og tone.

Urremmen bestemmer bæltet, bæltet farven på dagens bukser og sådan fortsætter det indtil fuld påklædning. Der er stil over Christian.
Et aktivt konkurrencegen udspringer af en fortid med svømning på konkurrenceplan.
Men selvom svømningen er lagt på hylden, stiller Christian altid op til lidt konkurrence.. om det så foregår med bat, ketcher, bold, på cykel, på computer eller ved et stuebord med brætspil, ja det er ligegyldigt. Han er god til alt sport…
Cykelmyggen Christian lystrer også på navnet Rytter, da han altid gerne tager jernhesten til alt, også selvom der lige er 20 km hver vej.

Laurits Rind
Dynamics 365 Business Central udvikler

9634 6558
lri@navtilus.dk

Fra tjener til Business Central Konsulent – samme gode service

Her har du en af Navtilus’ glade Business Central konsulenter. Han er udadvendt og god til at tale med mennesker.

Derudover er Laurits serviceminded, hjælpsom og har altid gode ideer. Han ønsker altid at finde den bedst mulige løsning for kunden.

Når Laurits ikke befinder sig på kontoret, går fritiden med surfing og håndbold, hvor især den ‘tredje halvleg’ er vigtig, uanset kampens udfald. Ellers elsker han at slippe fantasien løs med Lego eller inde i “gameruniverset”.

Asbjørn Westh
Dynamics 365 Business Central udvikler

9634 5970
aw@navtilus.dk

“Jeg styrer for vildt på konsol og i trafikken”

Asbjørn bor på landet sammen med sin kone og to dejlige piger. Han elsker at planter træer, bygge om og rode med ting derhjemme, hvor der er god plads. Under overfladen gemmer der sig en garvet rotte i scuba dykning og online gaming. Især samspillet med andre passionerede gamers er Asjørn vildt fascineret af. “Det er fed fornemmelse, når forskellige folk fra vidt forskellige verdensdele, samarbejder om en fælles interesse – spillet”. Asbjørn er solid klippe i tekniske udfordringer med Business Central.

Deniz Fidan
Dynamics 365 Business Central udvikler

9634 6562
df@navtilus.dk

Fodboldtosset arbejdsbi

Deniz er mere end bare almindeligt glad for det tyrkiske fodboldhold Galatasaray. Det er hans store passion. Han lever og ånder for holdet, følger det og kender til alt fra støvlestørrelser til de sidste 15 års målstatistik. Han spiller ikke selv fodbold, men løber gerne de 25 skridt på arbejdet, hvis bilen ikke er ledig. Deniz er familiefar til to dejlige drenge.

Under Deniz’ stille og beskedne ydre, gemmer der sig en omhyggelig og flittig arbejdsbi.

Jesper Jensen
Dynamics 365 Business Central udvikler

9634 6566
jje@navtilus.dk

Se livet med Jespers øjne

Hvis du kunne se med Jespers øjne, havde du bl.a. overværet solen blive helt sort i Zimbabwe. Du havde boet med borgerkrigsflygtninge fra Liberia i Ghana og hos det oprindelige folk i Australien. Du havde set insekter og andre krybdyr i klodens ældste regnskov på Borneo. Du havde nydt udsigten fra den Transsibiriske Jernbane, hele turen fra Vladivostok til Moskva. I Ghana, havde du betragtet himlen fra bunden af en brønd, som du havde hjulpet med at fundraise og udgrave. Gennem dykkerbriller havde du set, djævlerokker ved Komodo og sandtigerhajer ud fra Sydafrika’s kyst. Vi er mange, der ville ønske, at vi kunne se med Jespers øjne. 

Kasper Skaarup
Dynamics 365 Business Central udvikler

9634 6569
ks@navtilus.dk

Tårnhøj men sjældent mat

Kasper er strateg til fingerspidserne. En evne han blandt andet udspiller på et skakbræt, hvor hans modstander oftest først bliver mat. For Kasper er ikke bare almindelig god på de sort-hvide felter. Med sin ELO-rating i omegnen af 2100, er han klassificeret som mesterspiller på vej mod en meget høj skak-rating CM – Candidate master. Og skulle vi udnævne en brik på brættet, som minder os mest om Kasper, må det blive tårnet. For Kasper er høj som gennemsnittet på et basketboldhold, omkring to meter, hvilket gør ham til en lidt atypisk skakspiller. Hvis Kasper ikke var blevet uddannet datalog i Aalborg, havde han måske valgt en levevej som tårnspiller på et basketballhold. Men han nøjes med at interessere sig for sporten og følger ivrigt den amerikanske NBA-turnering, med Dallas som sin personlige favorit.

Lars Rosenkilde
Dynamics 365 Business Central udvikler

9634 6551
lr@navtilus.dk

“Benzin er noget, der flyder i mit blod”

Sæt Lars ned i en gokart, så findes der kun ét gear: Tryk speederen i bund, og hold gassen rundt i svingene. Den motorkyndige vil måske hævde, at en gokart faktisk kun har det ene gear, men i så fald formår Lars at udnytte det optimalt! Han elsker også værktøj og kan ikke få nok af det, hvilket giver god mening, da Lars (stadig) selv bygger på sit store hus. Imellem byggeriet og legen med sit værktøj, træner Lars flere drengehold i fodboldens kunstfærdigheder med stor entusiasme. Lars elsker fodbold mindst lige så meget, som han elsker god, gammeldags mad. Lars er meget lattermild, og han er kendt for sit høje humør og har let til smil. Du ser ham næsten altid tale i telefon – han er kundens mand og ekspert i affald.

Lotte Engelbrecht
Dynamics 365 Business Central udvikler

9634 5971
le@navtilus.dk

Skal der skæres hjørner, skal det gøres rigtigt. F.eks. med en motorsav!

Lotte bor på en gammel gård helt ude på kanten af Nordjylland. Der er hav, natur, stilhed, storm og plads – og et fristed, når hverdagen er virtuel og digital. Skoven skal også passes, så når andre går i motionscenter, tager Lotte motorsaven og et træningspas i skoven. Gården er fra 1800-tallet og der er altid noget skal repareres – der er ikke meget man ikke selv kan reparere, hvis man bare gør sig umage, og ikke er sart! Fritiden bruges på 4 drenge, og på frivilligt arbejde i både skole og lokalsamfund, hvor passionen for økologi, natur- og kulturhistorisk bevaring samt formidling får lov at folde sig ud.

Efter mange års erfaring i regnskaber er det her man kan få sparring til sin løsning.

Tina Batsberg
Dynamics 365 Business Central udvikler

9634 6550
tb@navtilus.dk

”Det eneste Excel ikke kan gøre for mig, er at lave min kaffe”…

Vores ”Excelhaj” Tina, elsker alle slags udfordringer. Men især udfordringerne på skiløjperne, hvor særligt pisterne i de franske alper er favoritterne. Hvis altså turen ikke lige turen går til i Norge, Italien, Slovakiet eller Østrig.

Udfordringen med at lave den perfekte pizza har Tina også taget op, og det lykkedes hende, at kreere den lækreste sprøde pizza i en super pizzaovn importeret fra Italien. Kreativiteten bliver brugt til både bagning, madlavning og strikketøjet.

Tina elsker at være aktiv. Hun dyrker sport både som aktiv crossfit udøver samt tilskuer og frivillig i den lokale håndboldklub.

Vores kunder nyder godt af Tinas support i Business Central, hun tager enhver udfordring op og kommer altid i mål.

Morten Simoni
Dynamics 365 Business Central udvikler

9634 6552
ms@navtilus.dk

“Jeg elsker søde sager, og jeg nyder at brænde kalorierne af igen”

Morten er ret detaljeorienteret. Han går meget op i, at alle dele af helheden spiller maksimalt. Måske skyldes det hans baggrund, for Morten er uddannet ingeniør og kender sit mantra: En kæde er aldrig stærkere end det svageste led, og derfor værner han om detaljen og pusler om alle tandhjul … Dette gælder både på arbejde og privat. Morten er mountainbikerytter. Cyklen giver ham en kærkommen mulighed for at brænde kalorier af, men det er tydeligt, at det er lysten, der driver cyklen frem, og ikke pligt. Morten er et stort familiemenneske; han elsker at træne ungerne i fodbold og svinge konen på danseskolen.

Steffen Brandt
Dynamics 365 Business Central udvikler

9634 6561
sb@navtilus.dk

“Hvorfor løbe 100 km på et bjerg? – For at se, om jeg kan!”

Steffen Brandt – navnet der jævnligt fører til misforståelser og forespørgsler om optræden ved diverse TV2-musikarrangementer. Det instrument, Steffen betjener bedst, er dog sine hænder, og hans installerede tastetryktæller beviser, at ingen andre hos Navtilus koder med nær samme hastighed som ham. Også Steffens fødder kan li’ fart og gerne i lidt højere luftlag. Steffen udfordrer løbende sig selv på ultradistancer og tester formen med +100 km løb i bjergrige områder. I 2016 løb Steffen både Transgrancanaria og Trail Verbier St. Bernard på henholdsvis 125 og 111 km. Som det vist fremgår, elsker Steffen at udfordre sig selv … og det gør han også gerne arbejdsmæssigt.

Huy Duc Nguyen
Dynamics 365 Business Central udvikler

9635 6567
hdn@navtilus.dk

Hurtig på tasterne – Top 3% i League of Legends og Tekken

Med en kandidatgrad i bioteknologi arbejder Huy med Business Central hos en stor medicinal kunde.

Huy er en stille og meget omhyggelig Business Central udvikler og bag hans tavshed ligger en dyb forståelse og en glødende passion for arbejdet. Huy gør ikke noget halvt og tager velovervejede beslutninger.

Heller ikke når det gælder pizzasnegle. Selv i de travleste perioder formår Huy at snige sig væk til det lokale bageri og hente et par varme pizzasnegle. Hans kolleger finder det sjovt og charmerende, at denne stille mand kan blive så begejstret over en lun pizzasnegl. Til hans runde fødselsdag bagte han dem selv til alle kollegaerne.

Musik og computerspillene League of Legends og Tekken betyder meget for Huy.  Der lyttes til 1000vis af musiknumre hver år og niveauet i computerspillene ligger i top. Derudover nydes fritiden sammen med den lille datter og hustruen samt resten af den meget store familie.

Vil du også være en del af teamet?