CASES

Læs hele casen her…

3S

Fuldautomatisk håndtering af 100vis af viderefaktureringsbilag samt styring af indkøbskontrakter

Ved at indføre Business Central fik 3S bedre kontraktstyring til gavn for deres kunder, og kunne samtidigt sikre en elektronisk gennemfakturering, så de undgår fejl og mange manuelle indtastninger.

Læs hele casen her…

Lerøy Seafood Denmark

Sporing af fødevarer giver overblik og tryghed

Ved at indføre LOT-styring for Lerøy Seafood Denmark kan medarbejderne nemt spore deres fisk og deres oprindelse helt tilbage til fangststed og oprindelige producenter.

Læs hele casen her…

AirByNature

Overblik over data og lager giver mere effektiv hverdag

”En fremtidssikret digital løsning med efterkalkulation af montageprojekter”, lød ønsket fra AirByNature. Dette ønske kan Navtilus indfri gennem implementeringen af Business Central Online.

Læs hele casen her…

Fårup Betonindustri

En verden uden papir

Ved at indføre Power App som en del af hverdagen hos Fårup Betonindustri gøres arbejdet lettere og hurtigere. Appen downloades på en telefon eller tablet, der nemt kan medbringes rundt på lageret, så produktionsmedarbejderen er fri for at gå flere gange frem og tilbage fra kontoret og printe.

Læs hele casen her…

2care4

Formindsk papirarkiv, og udskift til digital opbevaring

Krav til dokumentation er vigtigt indenfor medicinalområdet. 2care4 har behov for en IT-løsning, der kan samle alt digitalt arkiv, signering, logføring mm., så de slipper for at opbevare dem i fysisk form, som vil hobe sig op, og optage plads på længere sigt. Derfor var bl.a. Document Capture en relevant løsning – Et sikkert og gennemtestet system, hvor man nemt kan genfinde og opdatere dokumentation.

Læs hele casen her…

Kapow

Lille iværksætter­virksomhed, som er hoppet helt ud i skyen

Ved at benytte Business Central har Kapow optimeret deres arbejdsrutiner, og klarer de administrative opgaver nemt og effektivt. Derudover vil alt data være samlet ét sted. Et simpelt system, som både er nemt at overskue, implementere og vedligeholde.

Læs hele casen her…

MOTAS

Håndscannere optimerer opgaver på arbejdspladsen for farligt affald”

For at behandle farligt affald korrekt, er det nødvendigt for Motas at have et fejlfrit og kvalitetssikret system. Derfor spiller Microsoft Dynamics NAV en vigtig rolle, da alt data er samlet ét sted og manuelt tastearbejde er afskaffet, hvilket sikrer korrekte oplysninger.

Malte Haaning

Håndholdte enheder og sporing i produktionen af de kendte HAMA perler, der bruges af stort set alle børn

Krav om varesporing af råvarer til fremstilling af perler, var noget der blev relevant for Malte Haaning Plastic A/S. Derfor havde de brug for en udvidet løsning af deres NAV, som både ville mindske tid og manuelle indtastninger.

Læs hele casen her…

Aviatec

Håndtering af friktionssvejsning med høje krav om dokumentation og sporbarhed til fødevareindustrien

Nogle gange er det ikke blot enkeltløsninger der skal til for at løse et bestemt behov, men apps – tillægsløsninger, som i tilfældet her, hvor Aviatec har fået tilføjet NAVEKSA ShopFloor, som et add-on til Microsoft Dynamics NAV. Dette sikrer bl.a. korrekt dokumentation og sporing af produkter, som i sidste ende optimerer medarbejdernes arbejdsrutiner og overblik.

Udpluk af vores gode kunder