AVIATEC

KUNDECASE

Aviatec hjælper virksomheder med at udløse fordelene ved friktionssvejsning og gennem et fleksibelt produktionssetup og tæt samarbejde med kunderne. Kunderne findes i mange forskellige brancher og de producerede komponenter indgår i alt fra fødevaregodkendte pumper og ventiler til skibsmotorer og entreprenørmaskiner.

Friktionssvejsning kan give komponenter og produkter flere og bedre egenskaber og samtidig medvirke til materiale- og tidsbesparelser.

Aviatec er specialister i friktionssvejsning og højautomatiseret CNC bearbejdning, og disse kompetencer supporteres af et fleksibelt logistik- og it-setup, der kan opfylde de enkelte kunders krav og behov

“Kun fantasien sætter grænser for hvilke muligheder der er for Aviatec’s fremtid”

Det indledende samarbejde mellem Aviatec og Navtilus

Aviatec har deres primære kundegruppe indenfor fødevareindustrien, hvor der er strenge krav til dokumentation, og sporbarhed i form af LOT numre m.m.

Ønsket hos Aviatec i 2016 var et IT-system til at sikre bedre overblik, færre manuelle processer og indtastninger, så fejl mindskes medarbejdere imellem. Målet har været at skabe en basis for bedre overblik over ordre, ressourcer, varer og produktioner. Dette har Navtilus hjulpet med.

 

Indkøringen af selve løsningen og den samlede værdi

Da IT-løsningen skulle implementeres hos Aviatec, var det ikke bare noget der skete over en enkelt nat. Det krævede tålmodighed og udførlige forklaringer af brugen af både NAV og NAVEKSA ShopFloor.

Disse løsninger har efter en grundig implementering skabt værdi for Aviatec og deres medarbejdere, da alle data nu er samlet i ét system. Derudover har de et bedre overblik, som gør det nemmere med at opgøre status. Løsningen har også klædt Avaitec bedre på, til at løse fremtidens krav og udfordringer indenfor netop deres felt.

FAKTA

Hvad gik løsningen ud på?

En NAV løsning var ikke tilstrækkelig for Aviatec, og derfor anbefalede Navtilus en tillægsløsning: NAVEKSA ShopFloor.

Opsætningen er skræddersyet til Aviatec, og giver en detaljeret status på aktuelle ordre, mht. Hvor mange råvarer der er brugt, og hvor meget der er produceret. Medarbejderne kan nemt indberette hvor meget materiale de har brugt, og hvor meget de får ud af materialerne, og NAV hjælper med at beregne spildmateriale.