Notification Management

Navtilus Udvidet Producentansvar Logo

Bliver din arbejdsgang i Business Central forstyrret af forskellige pop-up advarsler? Så kan vi hjælpe!

Navtilus Notification Management er en app til Microsoft Business Central (tidligere kendt som Navision), der giver dig større kontrol over de beskeder, du modtager i systemet. Med dens brugervenlige grænseflade kan du nemt styre, hvilke pop-up beskeder du og dine kolleger skal modtage i Business Central.

Prøv den i dag og oplev forskellen! Kontakt os og få en 30-dages gratis prøveperiode og lad os sammen skabe en arbejdsgang med færre afbrydelser. 

Business Central Notifikationer

Fejlmeddelelser i Business Central kan være særdeles irriterende og forstyrrende, da de afbryder din arbejdsproces og skaber unødvendige forsinkelser. Hver gang en pop-up besked dukker op, bliver du tvunget til at stoppe, hvad du er i gang med, for at håndtere meddelelsen. Dette afbryder dit flow og kan føre til frustration og tab af fokus på vigtige opgaver.
Over tid kan disse konstante forstyrrelser reducere produktiviteten betydeligt, da man bruger mere tid på at håndtere advarsler end på at udføre de egentlige arbejdsopgaver. Desuden kan det skabe forvirring og stress, især hvis fejlmeddelelserne er uklare eller hyppigt forekommende. Derfor er det essentielt at have kontrol over disse beskeder for at opretholde en effektiv og problemfri arbejdsgang i Business Central.

 

Derfor har vi hos Navtilus udviklet en app til Business Central, som du kan downloade og tage styringen med med det samme. Appen giver dig mulighed for at angive tidsbestemte perioder for, hvornår beskeder skal vises, eller hvor ofte de skal vises. Derudover kan du med appen deaktivere eller aktivere beskeder for hver enkelte kolleger eller som en generel regel for hele virksomheden.

Notifikations Management - List

 

 

Kontrol helt ned på hver enkelt besked! 

Nem, Hurtig og Simpel

Med Navtilus Notifications Management får du en enkel plug-and-play-løsning, der gør det hurtigt og nemt at komme i gang. Denne udvidelse til Business Central Kommer med en simpel liste der gør det nemt og hurtigt at finde lige præcis den besked man vi ændre på.

Brugerdefineret indstillinger

Basseret på dine eksisterende data

Vores løsning tillader dig at gå ind og ændre på indstillingerne for hver eneste pop-op meddelelse, helt ned på hver enkelte bruger inde i jeres Business Central.  

• Forbedret Workflow: Med få enkelte klik kan du gå ind og deaktivere bestemte fremsendelser eller info bokse der kunne være med til at bremse folks workflow.

• Brugerspecifikke beskeder: I tilfælde at i får en ny ansat kan i gå ind på listen og krydse de brugere af som skal modtage beskederne og dem som ikke skal. Derved kan i sikre at de erfarne ikke bliver forstyrret i deres arbejdsgang mens de nye lærer dem.

Notifikations Management - Users

Nøglefunktioner:

 

• Håndtering af beskeder: Find nemt og hurtigt den specifikke besked i Business Central, som du ønsker at ændre synligheden på. Vores app gør det enkelt at søge efter og identificere præcis den meddelelse, du vil justere, så du kan tilpasse dine indstillinger uden besvær.

• Brugerdefineret indstillinger: Gå i dybden med hver enkelt bruger og deaktiver eller tilpas reglerne for de forskellige informationsbeskeder. Vores app giver dig mulighed for at skræddersy beskedindstillingerne individuelt, så du kan sikre, at hver bruger kun modtager relevante meddelelser, hvilket optimerer arbejdsgangen og reducerer unødvendige forstyrrelser.

 

FAQ
Er der en guide til hvordan bruger man appen?

Når appen er installeret, kan du gå til søgefeltet (Alt + Q) og søge efter “konfiguration af notifikationer”. Her finder du en liste over de meddelelser, du kan ændre. Øverst på siden er der tre filtre, som du kan bruge til at sætte regler for antal, tidsrum og tidsperiode for meddelelserne. Derefter kan du vælge, hvilken status meddelelsen skal have.

Under statussektionen kan du også klikke på de tre prikker, som fører dig til en ny liste med en oversigt over brugerne i din Business Central. Her kan du afkrydse de brugere, der skal modtage beskederne, og fjerne krydset for dem, der ikke skal modtage beskederne.

Hvordan kan jeg få appen?

Appen er tilgængelig på AppSource, så virksomheder, der bruger Business Central i skyen, nemt og hurtigt kan downloade den og tage den i brug med det samme ved at klikke her.

Skulle din virksomhed i stedet bruge en On-prem løsning, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med installationen af appen på en anden måde.

Hvad består appen af?

Appen består grundlæggende af to sider. Den første side indeholder en liste over de forskellige meddelelser, hvor du kan vælge, hvilke beskeder du vil ændre og angive deres tidsbegrænsninger. Den anden side, “under fanen”, giver dig mulighed for at vælge, hvilke brugere der skal modtage beskederne, og hvilke der ikke skal.

  Mangler og spørgsmål til appen

  Hvis du mener, at appen mangler funktioner, der kunne være relevante for din virksomhed, eller hvis du oplever udfordringer, er du velkommen til at kontakte os på Support@navtilus.dk. Vi vil gøre vores bedste for at svare hurtigt og assistere dig.


  Kontakt os for at høre mere

  Intresseret i at vide mere?
  Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne konsulenter, som står klar til at besvare alle dine spørgsmål.

  Konsulent